Over ons

Documa gmt B.V. tel 078 621 5916 of 06 513 813 76  mail: h.vandoorn@documa.nl


Henny van Doorn startte zijn werkzaamheden in het onderwijs, na zijn studie onderwijskunde en bedrijfskunde is hij werkzaam geweest als productiemanager e-learning bij een courseware bedrijf. Vervolgens is hij meer dan 20 jaar werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur, trainer en projectmanager in vele projecten voor overheden en zakelijke dienstverlening betreffende crisismanagement, kwaliteitzorg, externe veiligheid en sociale media technologie binnen organisaties.

"Als adviseur en projectleider vervul jij een cruciale rol in het bereiken van de gestelde doelen: authenticiteit en betrouwbaarheid kenmerken je werkstijl". Cees Moons, directeur Leefomgevings-kwaliteit, ministerie van Infrastructuur en milieu


Elly Janssens heeft haar sporen verdiend in het basisonderwijs, zowel als onderwijsgevende als leidinggevende. Na haar studie onderwijskunde is zij organisatieadviseur en trainer geworden bij een bureau voor educatieve dienstverlening. Nu functioneert zij als organisatieadviseur en trainer. Tevens is zij vertrouwenspersoon voor verschillende organisaties. Als vrijwilliger is ze voorzitter van de Wereldwinkel in Dordrecht.

"Elly, zorgt er met haar enthousiasme en deskundigheid altijd voor dat iedereen gemotiveerd aan de slag gaat". Frank van Welzenis, directeur basisschool 't Nokkenwiel, Alblasserdam

Opdrachtgevers zijn o.a. geweest:
Gemeente Beemster
Gemeente Overbetuwe
Ministerie van VROM (nu I&M) bij de afdelingen crisismanagement, Departementaal Coördinatie Centrum, Milieu Inspectie, directie Externe Veiligheid.
Ministerie van Sociale Zaken bij de directie Kernfysische Dienst
Hogeschool Zeeland
Havenbedrijf Europe Container Terminal (ECT)
KPN
Fokker Services b.v.
Klop Verhuur b.v.
Vermeuy b.v.
Kraayeveld b.v.
Verhoef b.v.
Verstope b.v.
Sunmaster b.v.
Van Vliet b.v.
Termatras b.v.
Broeke b.v.
NBM-F b.v.

Deel dit met anderen!