Online leren

Werken aan sociale digitale competenties zal op een moderne manier worden vormgegeven doordat deze gedeeltelijk via de computer zal verlopen. Dit wordt blended learning genoemd. We spreken hier van een leeromgeving, omdat dit een plek is waar iedere cursist niet alleen leermateriaal en leeractiviteiten kan vinden, maar ook de medecursisten. In deze leeromgeving wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de normale cursuselementen. In een gewone cursus heb je medecursisten en een docent waarmee je ook contact kunt hebben. De leeromgeving is zo ingericht dat het nu ook binnen de elektronische leeromgeving mogelijk is. In deze module wordt een kort overzicht gegeven over hoe je goed gebruik kunt maken van deze wijze van leren, individueel en met elkaar. De combinatie van leren achter de computer, online onderling contact en fysieke bijeenkomsten is relatief nieuw, dus de meeste mensen moeten hier even aan wennen.
Deze module wordt altijd in combinatie met een andere module aangeboden. De studieduur varieert van 1 tot 2 uur afhankelijk van de startkennis en gewenste diepgang.

Vraag meer informatie aan:
Neem contact met ons op hoe deze module in uw organisatie ingezet kan worden. Wij geven u graag informatie en een demonstratie.

Deel dit met anderen!